::MOVING OUT to foodcraver.net::

salam, setelah genap setahun sebulan aku mulakan blog review makanan di wordpress ni, dari kosong sampai la lebih dari 50 tempat aku terjah review, dari post count 0 sampai lah ke 50,000 sekarang ni, da sampai masa untuk aku migrate ke server aku sendiri.. thanx kepada member aku nik yang bnyk tolong aku yang sangat n00b pasal website nih.

officially lepas ni aku da tak akan update foodcraver.wordpress.com ni.

sumer post / entry baru akan di post diĀ foodcraver.net.

aku harapkan korang support aku sama mcm kat sini. sumer komen2 suggestion boleh buat di sana atau email ke aku, didovil.xuerie@gmail.com

korang yang mem’blogroll’ address ni boleh la tukar ke http://foodcraver.net/. Dekat blog baru version 3.0 nanti kat atas tu ada RSS feeds ngan email subscribe, korang boleh usha kat header dia. Silalah mengclick okay!

thanx!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




Follow

Get every new post delivered to your Inbox.