Salam perkenalan

23 12 2009

Hehe, ada cadangan yang suruh bagi sikit intro pasal blog ni. Ok. Bagus cadangan tu, apa2 pun mesti bermula ngan salam perkenalan betul tak?

Ok.

Assalamualaikum dan salam sejahtera. =D

Aku dan kawan2 plan nak buat blog pasal makanan, disebabkan tak bnyk blog pasal makanan yang ditulis oleh…., hehe. Slain tu aku pun mmg ade hobi suka merayap cari tempat makan baru, best dan menarik, so ape salahnye nak share.

Ade orang tanya kalu nak join sama mcmana, ok bole. Korang post je komen korang kat mana2 post, korang nak suggest kitorang try kat situ, nnt kitorang pegi. Kalau korang nak tulis sama, susah la, kalau banyak sangat nnt. Bagi je cadangan korang tu, jgn risau ok.

Ada orang tanya jugak, kitorng dibayar ke? Hehe, takde lah. Ni keje freelance sambil2 buang masa. Share pengalaman, tempat2 makan. Benda baik mesti kena share. So ni just a hobby je.

Ade ape2 nak tanya / cadangan bole post je ok.

Happy reading

Advertisements