::MOVING OUT to foodcraver.net::

1 01 2011

salam, setelah genap setahun sebulan aku mulakan blog review makanan di wordpress ni, dari kosong sampai la lebih dari 50 tempat aku terjah review, dari post count 0 sampai lah ke 50,000 sekarang ni, da sampai masa untuk aku migrate ke server aku sendiri.. thanx kepada member aku nik yang bnyk tolong aku yang sangat n00b pasal website nih.

officially lepas ni aku da tak akan update foodcraver.wordpress.com ni.

sumer post / entry baru akan di post diĀ foodcraver.net.

aku harapkan korang support aku sama mcm kat sini. sumer komen2 suggestion boleh buat di sana atau email ke aku, didovil.xuerie@gmail.com

korang yang mem’blogroll’ address ni boleh la tukar ke http://foodcraver.net/. Dekat blog baru version 3.0 nanti kat atas tu ada RSS feeds ngan email subscribe, korang boleh usha kat header dia. Silalah mengclick okay!

thanx!





Salam perkenalan

23 12 2009

Hehe, ada cadangan yang suruh bagi sikit intro pasal blog ni. Ok. Bagus cadangan tu, apa2 pun mesti bermula ngan salam perkenalan betul tak?

Ok.

Assalamualaikum dan salam sejahtera. =D

Aku dan kawan2 plan nak buat blog pasal makanan, disebabkan tak bnyk blog pasal makanan yang ditulis oleh…., hehe. Slain tu aku pun mmg ade hobi suka merayap cari tempat makan baru, best dan menarik, so ape salahnye nak share.

Ade orang tanya kalu nak join sama mcmana, ok bole. Korang post je komen korang kat mana2 post, korang nak suggest kitorang try kat situ, nnt kitorang pegi. Kalau korang nak tulis sama, susah la, kalau banyak sangat nnt. Bagi je cadangan korang tu, jgn risau ok.

Ada orang tanya jugak, kitorng dibayar ke? Hehe, takde lah. Ni keje freelance sambil2 buang masa. Share pengalaman, tempat2 makan. Benda baik mesti kena share. So ni just a hobby je.

Ade ape2 nak tanya / cadangan bole post je ok.

Happy reading